Τελευταία Νέα

Αποκαλυπτήρια ανδριάντα “Κόλλια του Βυτινιώτη” & Εγκαίνια πλατείας “Παπα-Ανυπόμονου”

Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Βυτίνας τα Αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του «Κόλλια του Βυτινιώτη» στην ανατολική είσοδο της Βυτίνας δίπλα στην Ε.Ο. Τρίπολης – Πύργου.

Ο Δήμαρχος Βυτίνας στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ των άλλων:

Διβάστε Περισσότερα »

Η Βυτίνα Κέντρο Μεσογειακής Διατροφής της Ελλάδος

Ο Δήμος Βυτίνας με την πολύτιμη αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πρόληψης και Εκπαίδευσης σε θέματα Άσκησης – Διατροφής και Υγείας (Nutrition & Health Prevention Institute – N.H.P.I.) , διοργάνωσε την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου με μεγάλη επιτυχία ημερίδα με θέμα «Το μέλλον της υγείας μας βασίζεται στη γνώση και την πρόληψη»

Διβάστε Περισσότερα »

Εκδήλωση στη μνήμη του Πρωτοπόρου Βυτιναίου της μαθητικής Αντίστασης Ματθαίου Πόταγα

Την Κυριακή 2 Μαΐου 2010, στην Κεντρική Πλατεία της Βυτίνας, τελέστη τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του Πρωτοπόρου Βυτιναίου της μαθητικής Αντίστασης Ματθαίου Πόταγα, προς τιμή του οποίου διεξήχθησαν οι 6οι Μαθητικοί Αγώνες Δρόμου, στην οποία έλαβαν μέρος μαθητές από τα σχολεία της Βυτίνας.

Διβάστε Περισσότερα »

Εκδηλώσεις εορτασμού του Πολιούχου και Προστάτη της Βυτίνας, Αγίου Τρύφωνα

Την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010, πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Βυτίνας εκδηλώσεις εορτασμού του Πολιούχου και Προστάτη της Βυτίνας, Αγίου Τρύφωνα.

Διβάστε Περισσότερα »

Εγκαίνια Αίθουσας Γυμναστικής στα πλαίσια του προγράμματος “Άθληση για όλους” του Δήμου Βυτίνας

Στα πλαίσια του προγράμματος Άθλησης για όλους του Δήμου Βυτίνας εγκαινιάστηκε στις 21-01-2010 η νέα κλειστή αίθουσα Γυμναστικής που στεγάζεται στο Γυμνάσιο Βυτίνας.

Διβάστε Περισσότερα »

Ημερίδα στην Παλαιά Βουλή με θέμα την αξιοποίηση του Τριανταφυλλίδειου Κληροδοτήματος προς όφελος της ευρύτερης περιοχής της Βυτίνας

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ημερίδα που πραγματοποίησε στην Αθήνα ο Δήμος Βυτίνας με θέμα την καλύτερη αξιοποίηση του Τριανταφυλλίδειου κληροδοτήματος προς όφελος της ευρύτερης περιοχής.

Διβάστε Περισσότερα »

Ημερίδα προς τιμήν του Παναγιώτη Τριανταφυλλίδη, Μέγα Εθνικού Ευεργέτη

Ο Δήμαρχος Βυτίνας, και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου, σας προσκαλούν, να τιμήσετε με την παρουσία σας, την Ημερίδα στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής…

Διβάστε Περισσότερα »